Ouder en Kind weekend

Wat is er leuker dan met je kind je gezamenlijke hobby te beleven en dan op zo’n geweldige stek? We hebben betrouwbare paarden en pony’s zodat je het hele weekend in het zadel wilt blijven zitten.

Activiteiten

Nadat we op vrijdag een kennismakingsrit hebben gemaakt kunnen we op zaterdag de dagtocht naar Norg maken alwaar we tussen de middag gaan picknicken.
Als je terug komt brandt de barbecue en de openhaard zodat je weer helemaal kan relaxen.
Op zondag maken we nog een afscheidsrit door de schitterde omgeving van de ranch en na de lunch realiseer je je dat het weekend veel te snel is omgegaan.

De paarden en het paardrijden

Om aan dit weekend deel te nemen moet je wel ervaring hebben zowel in stap, draf als galop en het dragen van een cap is verplicht. Minimum leeftijd 10 jaar (kind is maximaal 17 jaar).
Iedereen krijgt zijn eigen paard of pony voor het hele weekend zodat je ook echt een band met je paard kan opbouwen. We hebben vele verschillende paardenrassen die  qua karakter en grootte erg verschillend zijn dus er is keuze genoeg. We hebben meer dan 100 paarden en pony’s.

Verblijf locatie: El Rancho de Verano

Je verblijft in de prachtige ranch “el Rancho de Verano”, lees hier meer over de ranch.

Vanuit je slaapkamer heb je een geweldig uitzicht op de omliggende weilanden met paarden, veulentjes en koeien met hun kalfjes. ’s Avonds kunnen we gezellig om de open haard zitten of op de veranda genieten van de zonsondergang. Er is ook een grote speeltuin aanwezig voor de kinderen.

Kortom dit is de kans om als volwassene samen met je kind een keer op “ponykamp” te gaan!

de Ranch

Kosten en data ouder en kind weekenden 2024

De weekenden beginnen op vrijdag  rond 15.00 uur en eindigen op zondag 14.00 uur. De kosten zijn € 325,- per volwassene en € 275,- per kind ( minimaal 10  jaar), dit is inclusief alle maaltijden en alle non-alcoholische dranken. De aanbetaling bedraagt  € 175,- per volwassene en € 125,- voor een kind te voldoen binnen 14 dagen na boeking. Het resterende bedrag dient 1 maand voor aanvang van het weekend aan ons te worden overgemaakt.
Iedere deelnemer heeft tijdens het weekend één keer corvee.

  • vrijdag 10 mei              – zondag 12 mei                 Wachtlijst
  • vrijdag 20 september  – zondag 22 september     Wachtlijst

Als er achter de datum wachtlijst staat betekend het dat het weekend volgeboekt is. Je kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden. De weekenden gaan door bij minimaal 10 deelnemers.
Het is ook mogelijk om zelf een weekend te bespreken als u zelf een groep heeft van minimaal 18 deelnemers.

Om te reserveren voor een weekend kun je bellen 0592 656421 of een mail sturen info@rancho-de-verano.nl. Aangeven welk weekend, naam en geboortedatum deelnemers en een telefoonnummer.
Wil je meer informatie of je opgeven voor een ouder en kind weekend? Neem direct contact op.

Voor leuke jeugdruiterkampen kijk op www.fjordenpaard.com