El Rancho de Verano | Amerika 20 | 9342 TC Een (Drenthe) | tel: 0592-656421

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over El Rancho de Verano.

2018 bijna voorbij … op naar 2019

Klik op de foto voor onze nieuwjaars wens!
Continue Reading →

Ander rekeningnummer

Per direct hebben wij een nieuw rekeningnummer. NL78INGB0008501830 t.n.v. Het Fjordenpaard. Graag veranderen in het adresboek van uw bank.
Continue Reading →

Weer een geslaagd westernweekend.

Wat een heerlijk weer en een gezellige groep hadden we afgelopen weekend op ons eerst westernkamp van dit jaar. De paarden hadden er erg veel zin in en waren heel braaf. De natuur is op zijn mooist in het voorjaar. In de volgende weekenden in mei en juni is nog plaats.
Continue Reading →

Winter in Amerika.

Het wordt nu wat meer winter in Drenthe. Heerlijk fris en prachtig om te zien. De paarden vinden het ook lekker.
Continue Reading →

Het jaar is al bijna weer afgelopen.

Daarom wensen wij iedereen hele gezellige kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar. Bij ons hangen de paarden in de boom herkennen jullie ze? We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien in onze ranch. Via de onderstaande link kun je zelf een paard maken voor in de kerstbo
Continue Reading →

De data voor de ruiterweekenden en week.

De data voor de weekenden en week in 2017 staan weer op de site bij ruitervakanties. Vanaf nu kan er weer geboekt worden.
Continue Reading →

30 september – 3 oktober nog plaatsen vrij in het westernweekend.

Als je nog een heerlijk weekend weg wilt voordat de herfststormen beginnen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar in het westernweekend van 30 september. Lekker paardrijden, volledig verzorgd, inclusief een dagtocht en barbecue. Voor info kijk op de site, mail of bel even met 0592 656421.
Continue Reading →

Het eerste ouder en kindweekend van dit jaar was weer een succes.

Afgelopen weekend, 1- 3 april, is het eerste westernweekend weer geweest. Het was heerlijk voorjaarsweer en een gezellig groep. Lekkere dagtocht gereden op zaterdag en op zondag zelf alweer door het meer geweest. Super leuk!
Continue Reading →