De Groepsaccommodatie El Rancho de Verano


Net buiten het idyllische Drentse plaatsje Een, omringd door bossen, staat onze nieuw opgezette groepsaccommodatie El Rancho de Verano. Het is niet zomaar een groepsaccommodatie maar een luxe ranch in Mexicaanse western stijl.

De ranch is zeer ruim van opzet maar toch erg knus en sfeervol. Er kunnen tot 40 personen blijven slapen. Op deze pagina kunt u kennismaken met de Ranch waar u kunt verblijven voor familieweekenden, als groepsaccommodatie of voor westernweken en westernweekenden.

El Rancho de Verano in de winter

el Rancho de Verano

De algemene ruimtes

De ranch heeft een centrale ruimte met een  grote houten dansvloer met daar omheen gezellige zithoekjes, een stabar, een open haard en zelfs de honkie tonkie piano is niet vergeten. Bij de keuken staan sfeervolle houten tafels en stoelen waar je gezellig met zijn allen kan eten. De moderne Mexicaanse keuken is heel sfeervol en volledig ingericht met professionele apparatuur voor grotere groepen.
Er zijn aparte dames- en heren toiletruimtes en de separate douches zijn ruim en luxe van opzet.

Op de vide is nog meer zitgelegenheid van waar je een mooi uitzicht hebt op de zaal. Boven is een aparte recreatiezaal met tafeltennistafel en poolbiljart. Ook in de recreatie zaal is nog een gezellige zit hoek. Helaas kunnen de huisdieren niet mee naar de ranch.
zaal
keuken

De slaapkamers

Er zijn 10 prachtig ingerichte slaapkamers met elk 4 bedden, die zijn voorzien van dekbedden en kussens. U hoeft zelf alleen maar linnengoed mee te nemen.
Er is voldoende ruimte om 1 of 2 campingbedjes bij te plaatsen voor de allerkleinsten. In ieder slaapkamer staat een hang-legkast en een sitetable met stoel.

pooltafel


openhaard
slaapkamer

Buitenruimtes

Aan alles is gedacht zo heeft de ranch een inpandig buitenterras waar, onder de overkapping, plaats is voor 40 personen om te ontbijten of te barbecueën en tegelijkertijd te genieten van de landelijke omgeving. Als het mooi weer is kun je natuurlijk ook heerlijk in de tuin eten. Op de veranda staan schommelstoelen waar je heerlijke romantische avonden kunt beleven. Voor de kinderen is er een uitgebreide speeltuin  en er is een een sport- en speelveld.
Bij de ranch is een grote parkeerplaats zodat u veilig en dichtbij kunt parkeren.
terras buiten

Mogelijkheden voor het huren van El Rancho

U kunt El Rancho de Verano huren voor een gezellig weekend. Lees hier meer over een weekendje verblijven.
U kunt ook een midweek of week verblijven op de ranch. Lees hier meer over een week of midweek verblijven.
Wij organiseren volledig verzorgde ruiter-weekenden en weken in El Rancho de Verano, bekijk hier de opties.